Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν θέλουν να ψωνίσουν έπιπλα για το σπίτι τους πηγαίνουν σχεδόν αυτόματα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων επίπλων, όπως της γνωστής Σουηδικής εταιρείας. Είναι μεν λογικό καθώς οι τιμές είναι ασυναγώνιστα χαμηλές και η ποιότητα αρκετά καλή, όμως καταλήγουμε στο να έχουμε όλοι τους ίδιους καναπέδες, τα ίδια τραπέζια, και καρέκλες. Γιατί να μην ξεχωρίσετε από τη μάζα επιλέγοντας custom made έπιπλα για το σπίτι σας;

Πολλές φορές η βιασύνη της καθημερινότητας δε μας επιτρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστούμε τις πραγματικές μας ανάγκες αλλά και το μέλλον. Λέμε “ας πάρω έναν καναπέ να βολευτώ και βλέπουμε”. Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο απλώς συνεχίζουμε να μένουμε σε ένα σπίτι που δε μας αντιπροσωπεύει ούτε προσθέτει αξία στην κάθε μας ημέρα. Παρακάτω θα δούμε μερικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να επενδύσουμε σε custom made έπιπλα.

Υψηλή ποιότητα

Τα custom made έπιπλα είναι πάντα καλύτερης ποιότητας από αυτά που κατασκευάζονται μαζικά στα εργοστάσια. Συνήθως είναι χειροποίητα και αυτό σημαίνει πως οι τεχνίτες βάζουν τέχνη, προσοχή, και μεράκι στην κατασκευή τους, αλλά χρησιμοποιούν και πιο ποιοτικά υλικά που αντέχουν σημαντικά στο χρόνο.

Μοναδικότητα

Επιλέγοντας εξατομικευμένα έπιπλα ουσιαστικά έχετε τη δυνατότητα να τα σχεδιάσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Πράγμα που σημαίνει πως κανείς άλλος στον κόσμο δε θα έχει το ίδιο έπιπλο με εσάς. Τα δικά σας custom made έπιπλα θα ξεχωρίζουν και θα κάνουν μια τρανταχτή δήλωση για τις δημιουργικές σας επιλογές.

Λευκός μοντέρνος μπουφές σαλονιού με κάδρα από πάνω

Custom μπουφές σαλονιού / Unsplash.com

Προσωποποιημένα έπιπλα

Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα, το υλικό, αλλά και το σχέδιο που ταιριάζει σε εσάς και το σπίτι σας. Δεν υπάρχουν “κουτάκια” ούτε όρια στο τι μπορείτε να κάνετε. Η φαντασία σας μπορεί να οργιάσει!

Προσαρμογή

Αν το σαλόνι σας έχει περίεργη διαρρύθμιση είναι πιθανό πως δε θα βρίσκετε εύκολα καναπέ που να κουμπώνει απόλυτα στο σημείο που επιθυμείτε. Επιλέγοντας custom made έπιπλα ξέρετε πως μπορείτε να κάνετε ό,τι πραγματικά θέλετε όσον αφορά τις διαστάσεις και να εκμεταλλευτείτε κάθε εκατοστό από τον διαθέσιμο ελεύθερο χώρο σας.

Υψηλή αξία

Αντί να σκέφτεστε βραχυπρόθεσμα, σκεφτείτε πως θα σας ωφελήσουν τα custom made έπιπλα μακροπρόθεσμα. Τα εξατομικευμένα έπιπλα είναι συνήθως πιο ανθεκτικά από τα μαζικής παραγωγής, οπότε θα τα χαρείτε για περισσότερο καιρό χωρίς ανούσιες φθορές που χρήζουν επισκευής.

Καρέκλα μπροστά σε ένα λευκό τραπέζι στον ήλιο

Custom made καρέκλα / Unsplash.com

Χαμηλότερο κόστος

Ακόμα και αν φαίνεται περίεργο, πολλές φορές τα εξατομικευμένα έπιπλα κοστίζουν λιγότερο από τα έπιπλα μαζικής παραγωγής. Επίσης, γλιτώνετε το ενδεχόμενο να μη σας ταιριάζει τελικά το έπιπλο που πήρατε από ένα κατάστημα και να πρέπει να το αλλάξετε. Με custom made έπιπλα αγοράζετε ακριβώς αυτό που έχετε ανάγκη ώστε να ταιριάζει γάντι στο χώρο σας.

Μάθετε περισσότερα για τα custom made έπιπλα στο Becozy.gr.