Ένα όμορφο σπίτι εξαρτάται σίγουρα και από τη διακόσμηση την οποία επιλέγουν οι ιδιοκτήτες. Σαφώς, τα έπιπλα, τα χρώματα, τα φωτιστικά και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία δίνουν μια άμεση πινελιά αισθητικής στο χώρο λόγω μεγέθους. Ωστόσο, αν θέλουμε να μιλάμε για ένα άψογο αποτέλεσμα, ιδιαίτερη σημασία έχουν και τα επιμέρους, μικρότερα στοιχεία, ακόμα και οι διακόπτες!

Για αυτό είναι σύνηθες να τοποθετούνται κομψοί και ποιοτικοί διακόπτες όπως οι διακόπτες legrand valena. Οι ιδιοκτήτες και οι interior designers τους προτιμούν διότι συνδυάζουν αβίαστα το στυλ, την κομψότητα, αλλά και τις αμέτρητες επιλογές για κάθε γούστο. Μην κάνετε εκπτώσεις στην αισθητική του σπιτιού σας, και απολαύστε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα διακόσμησης που θα ανεβάζει επίπεδο τον χώρο σας. 

legrand_valena

Πολυτελής αισθητική και εντυπωσιακοί συνδυασμοί για κάθε σπίτι

Οι διακόπτες legrand valena σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον κάθε χώρο του σπιτιού σας όπως εσείς τον επιθυμείτε. Ανάλογα με τις επιλογές σας, χαρίστε στο σπίτι σας αισθητική υψηλής ποιότητας με εντυπωσιακά χρώματα και μοντέρνα φινιρίσματα. Αναδείξτε κάθε σημείο του σπιτιού σας τόσο με τη διακόσμηση αλλά και την εργονομία που προσφέρουν οι εξαιρετικοί αυτοί διακόπτες. Εσείς ποιο χρώμα θα επιλέξετε;

  • Λευκό: Το κλασικό λευκό είναι σχεδόν πάντα ο πρωταγωνιστής στις επιλογές για διακόπτες. Η αρμονία που προσφέρει επιτρέπει τον συνδυασμό του με όλα τα χρώματα ακόμα και τις πιο πρωτότυπες τεχνοτροπίες στους τοίχους σας. Επιλέξτε την απόχρωση και τον συνδυασμό που ταιριάζει περισσότερο στο ύφος του χώρου σας, ή τολμήστε με έντονες αντιθέσεις για ένα εξαιρετικά μοντέρνο αποτέλεσμα.
  • Κρεμ: Οι αποχρώσεις των κρεμ διακοπτών επιτρέπουν το πάντρεμα του υψηλού σχεδιασμού με τη γαλλική φινέτσα. Παρότι κλασική απόχρωση, το κρεμ είναι πάντα πρωτότυπο και βολικό. Ταιριάζει με ποικίλα στυλ διακόσμησης όπως κλασικό, μοντέρνο, και μπαρόκ, ακόμα και ρουστίκ. Η καλαισθησία και η κομψότητα είναι δεδομένες, για όποιο κρεμ χρωματικό συνδυασμό επιλέξετε.
  • Αλουμίνιο: Το πρωτοποριακό design, ο μινιμαλισμός και η μοντέρνα άποψη εκφράζονται πολύ εύκολα με μεταλλικές πινελιές στο χώρο. Αν είστε λάτρεις αυτής της αισθητικής τότε οι διακόπτες legrand valena από αλουμίνιο είναι κατάλληλοι για εσάς! Οι αρμονίες στους διακόπτες αυτούς μπορούν να ταιριάξουν τη δημιουργικότητα με την ευαισθησία αλλά και το σύγχρονο με το κλασικό design.

Όποιον από τους διακόπτες legrand valena και αν επιλέξετε, είναι βέβαιο πως θα απολαύσετε το απαράμιλλο στυλ, την κομψότητα, αλλά και την εργονομία και λειτουργικότητα που προσφέρουν. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες της διακόσμησης του σπιτιού σας και χαθείτε στην υψηλή αισθητική και την αρμονία που έχουν να σας προσφέρουν.