Για να δώσετε στο σπίτι σας ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλά και για να μη το βαριέστε ποτέ πρέπει να δημιουργήσετε σωστούς και έξυπνους συνδυασμούς χρωμάτων. Για να μην κουράζεστε ποτέ μέσα  στο χώρο σας και για να μοιάζει πάντα όπως ήταν την πρώτη μέρα που μπήκατε στο σπίτι σας.

Μαύρο και λευκό

Ένας κλασικός και τρομερά επιτυχημένος συνδυασμός είναι αυτός των δύο αιώνιων αντιπάλων, του μαύρου και του άσπρου. Η αντίθεση που δημιουργούν μεταξύ τους δίνει μία χαρακτηριστική αρμονία η οποία θα λέγαμε πως συμπληρώνει και ολοκληρώνει το χώρο. Δίνει στο δωμάτιο μία αίσθηση φινέτσας και στυλ, που ενώ μας είναι πολύ γνώριμο ταυτόχρονα είναι και κάτι πολύ διαφορετικό. Ανάλογα το δωμάτιο στο οποίο θα χρησιμοποιήσετε αυτό το συνδυασμό υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τοποθετήσετε αυτό το μοτίβο. Αν ας πούμε πρόκειται για σαλόνι τότε μπορείτε να αγοράσετε μαύρα και άσπρα έπιπλα σαλονιού ή μαύρα έπιπλα και λευκά διακοσμητικά στοιχεία ή το αντίθετο. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό, ασυνήθιστο και θα σας καταπλήξει.

μαυρο ασπρο σαλονια

Baby pink

Αυτό το πολύ απαλό ροζ που μας πηγαίνει κατευθείαν πίσω  στα παιδικά χρόνια της αθωότητας είναι τόσο όμορφο και ξεκούραστο για το μάτι μας και είναι ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού μας είτε ως  χρώμα σε κάποιο τοίχο είτε  ως επιλογή χρώματος για κάποιο έπιπλο.

baby pink σαλονια

Έντονα χρώματα

Επιλέξτε να βάψετε ένα τοίχο σας με ένα αρκετά έντονο χρώμα όπως είναι το κίτρινο ή το κόκκινο. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα τόσο έντονα χρώματα στους τοίχους διαλέξτε ένα έπιπλο σε έντονο χρώμα ή κάποιο διακοσμητικό στοιχείο. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πολύ ζωντανός χώρος, μέσα στον οποίο θα χαίρεστε να ζείτε.

εντονα χρωματα σαλονια

Ανοιχτό γκρι

Το ανοιχτό γκρι είναι ένα υπέροχο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται πάρα πολύ εύκολα με πάρα πολλά χρώματα, όπως το μαύρο, το λευκό, το μωβ, το σκούρο μπλε και το καφέ. Είναι μία από τις πιο ιδανικές και ουδέτερες επιλογές τόσο για βάψιμο τοίχων, όσο και για έπιπλα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα δωμάτια  κάθε σπιτιού χωρίς περιορισμούς.

ανοιχτο γκρι σαλονια

Κόκκινο της πορφύρας

Το ιδιαίτερο αυτό χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως χρώμα για έπιπλα στα σαλόνια, παραδείγματος χάρη καναπές, όσο και ως χρώμα για διακοσμητικά στοιχεία. Είναι επιβλητικό χρώμα και ταιριάζει πολύ σε χώρους με κλασικό στυλ. Ιδανικό για όσους επιθυμούν να δώσουν στο χώρο τους μία νότα από άλλη εποχή.

κοκκινο σαλονια

Μαύρο και χρυσό

Δύο βασιλιάδες μαζί! Το πιο δυναμικό ζευγάρι! Είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν σας αρέσουν τα συνηθισμένα. Χρησιμοποιήστε το χρυσό χρώμα για μικρές επιφάνειες και λεπτομέρειες και το μαύρο σαν τον καμβά, όπου πάνω του θα πατήσει το χρυσό. Εξαιρετικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

μαυρο χρυσο σαλονια

Navy blue

Αυτό το υπέροχο ναυτικό μπλε είναι το ιδανικό χρώμα για να αποκτήσετε το πιο όμορφο σαλόνι στον κόσμο! Βάψτε ένα τοίχο σε αυτή την απόχρωση και στη συνέχεια επιλέξτε χειροποίητα έπιπλα σαλονιού σε αποχρώσεις του λευκού. Θα δείτε αμέσως το χώρο σας να αλλάζει και μαζί με αυτόν και η διάθεσή σας, καθώς θα απολαμβάνετε ένα από τα πιο όμορφα είδη σαλονιών που θα μπορούσε κάποιος να δει.

navy blue σαλονια

Μία παρουσίαση για την εταιρεία Κωνσταντάρας χειροποίητο έπιπλο κάντε κλικ εδώ